top of page

TRENERI & UČITELJI

IMG_3106.JPG
IMG_5263.JPG

Jelena ButiganWake up, Korektivna gimnastika 60 +, Pilates                                                        workout, TRX funkcionalni trening, Korektivna                                                    gimnastika

                                                 Individualni i poluindividualni treninzi

                                                 za muškarce, žene i u malim grupama

                                  

Nakon desetogodišnjeg plesnog staža Jelena svoju ljubav 2001.g. seli iz plesne u dvoranu Aerobik i fitness centra MGM , gdje nakon završene edukacije 2004.g. postaje instruktorom pilatesa i body and mind programa.

Konstantno educiranje na domaćim i stranim konvencijama , stručnim edukacijama i seminarima , isprepleteno sa njezinom strašću za pokretom i sjajnom plesačkom podlogom i stečenom tehnikom doveli su je 2006.g. na mjesto stalnog prezentera na internacionalnim MGM Reebok Bodyart  aerobik konvencijama u čijim organizacijama i  sudjeluje od 2001.g.

Svoje znanje dodatno usavršava na Reebok University certifikacijskim seminarima , a kao prezenter body and mind programa svoje znaje dijeli na mnogim konvencijama u zemlji i inozemstvu.

Od 2004.-2011.g.radi kao instruktor pilatesa i body and mind programa u MGM-u.

Od 2011.g.voditelj je i trener u Šarenom Studiju.

Od 2012.g.instruktor je programa za rekreaciju ljudi starije životne dobi čime nadograđuje svoje znanje učeći o principima treniranja tog kontroliranog i specijaliziranog oblika rekreacije.

2013.g završava certifikacijski seminar te postaje instruktor  TRX Suspension Training-a.

2015.g.pri Učilištu Magistra završava certifikacijski program za Instruktora pilatesa i yoge.

2017.g. završila je dvodnevni McGill BackFit Pro Level 1 : / Foundation for the pain - free back

2019.g. završila je McGill BackFit Pro Level 2 : / Assessment of the back pained patient to obtain a precise diagnosis /

/ and McGill BackFit Pro Level 3 : / High Performance Training : Progressing backs from pain to performance

Jelena je certificirani Majstor praktičar NLP -a,te je završila Akademiju za autogeni trening.

Vodi classove u studiju i na engleskom jeziku.

Apsolventica je Pravnog Fakulteta.

Stalnom edukacijom dugi niz godina proučava funkcionalnost pokreta i njegovu analizu te drži korak sa najnovijim znanstvenim i stručnim dostignućima u principima planiranja treninga te njihovog pravilnog provođenja.

Svojom maštovitošću i kreativnošću učiniti će zabavnim svaki svoj trening.

Na njezinim satovima kombinirajući elemente pilatesa , yoge , kontrolirano izvođenih vježbi snage , plesnih vježbi i ciljanog stretchinga doseći ćete jednu sasvim novu dimenziju vlastitog duha i tijela.

Kroz maštovite i graduirano dinamične nizove pokreta cilj je postići preciznost , fluidnost i sinergiju svakog od njih.

Koncepcijom za poboljšanje gipkosti , koordinacije i izdržljivosti , povećati ćemo skladnost i snagu cijeloga tijela.

" U ŽIVOTU JE NAJLJEPŠE - BITI ŽIV ! "

Antonela Horvat - Yoga Brunch 

 

Antonela je certificirani yoga učitelj (RYT 200) .

Kao dijete trenirala je akrobatski rock`n`rol l, te kasnije pohađala satove baleta,  jazz dancea i suvremenog plesa .

 
Završila je Gaia TT obuku za yoga učitelje pod vodstvom Sandre Đidare i Marca Bianca.

Iskustvo je stjecala vođenjem satova u raznim fitness centrima i yoga studijima , pohađajući radionice raznih svjetskih učitelja ( Neil Barker , Lea Lončar , Govinda Kai , David Swenson...) , te kroz vlastitu praksu vježbajući ashtanga mysore stil kroz koji su je vodili svih ovih godina njeni učitelji Sandra Đidara , Snježana Nina Vukas i Marco Bianco.

 

Vodi satove power yoge , vinyase flow i ashtange te ponekad ubaci elemente partner yoge i acro yoge kojom se iz hobija bavi već godinama.

 

Uz yogu završava tečaj thai masaže, kod učitelja Danijela Dubičaneca, kroz koju produbljuje znanje anatomije , mehanike pokreta i asistencija u asanama.

IMG_9007 2.JPG

Sanja Baković - Hatha yoga, Vinyasa yoga

                                              Deep restorative , Yin Yoga

 

Sanja je certificirana učiteljica dinamičnih stilova yoge , a edukaciju za yoga učitelje TT 200 završila je u Gaia Yoga School u Zagrebu 2010. godine, uz voditelje škole Sandru Đidaru Bianco i Marca Bianca.

Nakon završene edukacije redovito vodi satove vinyasa yoge , power yoge i prenatal yoge.

Osmislila je program Deep Restorative koji kombinira blagu vinyasa yogu , pranayamu i yoga nidru.

 

S yogom se prvi put susretala 2002. godine kroz udrugu Umijeće življenja i praksu yogijskih tehnika disanja.

Nakon završenog Teacher Traininga u Gaia Yoga School nastavila je svoje istraživanje yoge na satovima i radionicama s brojnim domaćim i inozemnim učiteljima izučavajući tehnike i filozofiju yoge , razne  stilove vježbanja (Yoga Srca , Yin Yoga , Dharma Yoga , Jivamukti yoga , Sridaiva yoga , etc.).

 

Posebno područje interesa u yogi pridaje pranayami , mantra yogi , yogijskoj meditaciji i duhovnom aspektu yoge.

 

Otočanka na asfaltu, znatiželjni duh, nakačena na prirodu, more i poeziju, piše, pješači,

nije popularna na instagramu. 

U gradu voli lunjati i gledati ljude. Ne odvaja se od knjiga, strastveno čita sve, od yogijskih spisa do uputstva za upotrebu kućanskih aparata.

Smatra da je život najbolji učitelj, a onda može i osobni razvoj i sve drugo. 

S yogom se srela kao studentica. Kao u svakoj dugoj vezi, ljubav se razvijala polako, kroz mnoge puteve, čitanjem, vježbanjem, slušanjem, meditacijom, bivanjem s iskusnijim učiteljima, razmjenom. 

Nastoji yogu prenijeti kroz empatiju, kao holističku praksu. 

Yoga joj je ljubav, vodič i sigurno mjesto, prostor u kojem obnavlja tijelo i energiju, smiruje se i zaranja u sebe.

Certificirana je učiteljica yoge od 2010. godine (Gaia TT200), učiteljica Yin Yoge (With Yin 50TT), završila je edukaciju Yoga Srca (TT 200) s učiteljem Domagojem Orlićem. 

Neprestano istražuje kroz praksu i rad s drugim domaćim i inozemnim učiteljima, nakupilo se radionica i satove kroz gotovo dva desetljeća yogijskog putovanja.

U Šarenom studiju satove vodi 4. sezonu, a na Yoga Šufitu u okviru Šarenog studija vodi satove Hatha i Vinyasa yoge, od ove godine i satove Yin yoge.

Voli vježbati u prirodi, na plaži i u šumi,  a tijekom ljeta proteklih je godina organizirala satove u parku Maksimir.

Iskreni je ljubitelj i istraživač yoge ,

a prijatelji za nju u šali znaju reći da je „  yoga indoktrinator “.

IMG_3218.JPG

Tanja Samošćanec - Slow flow, Vinyasa, Core Strenght Yoga

 

 Ja sam Tanja,imam 28 godina i jogom se bavim intenzivno već 5 godina. Kao mala trenirala sam skokove u vodu 7 godina a kasnije i mačevanje 6 godina, ali nisam se nigdje istinski pronašla... Sve dok nisam jednog hladnog zimskog dana došla u Šareni Studio na svoj prvi sat Power Yoge, kod divne Sanje Baković. I rodila se ljubav, od prvog Pozdrava Suncu znala sam što želim raditi i čemu se želim posvetiti do kraja života. Trenutno sam zavrsila TT 200 na YogaPro poligonu i uživam u putovanju i svemu što naučim usput.

Najviše volim dinamičnu yogu poput Ashtange ali povremeno si priuštim opušteni Yin sat koji mi najviše i pomaže kod napretka u dinamičnim stilovima.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6ab1.jpg

Petra Matić - After work

 

Vječni optimist. Naopakost joj je srednje ime. Utjelovljenje vatre i vjetra.

Sama sebi suprotnost. Tko je ne zna, ostane zbunjen različitošću njezinih suprotnih polova. Tko je upozna, s veseljem ostane ili s gnušanjem pobjegne.

Ne zamara se nebitnim, svakodnevnim pitanjima, živi sanjareći, trudeći se prikupljati osmijehe i iste dalje dijeliti.

Kroz ples se izražava i ne priča puno.

Riječi su višak koji umanjuje ljepotu tišine.

Iznenadna pjesnica i romantičarka u duši. 

 

Certificirana je pilates i aerobik instruktorica.

U ulozi voditeljice grupnih programa našla se slučajno kao mlada i nabrijana vježbačica u kojoj je netko vidio potencijal.

Na mjesto vođe grupe stala je prvi put prije 13 godina i od tad je to njezin životni poziv koji nadograđuje kroz godine pohađanjem različitih raznovrsnih konvencija.

U međuvremenu je završila Pravni fakultet i postala magistrica prava, ali se trenutno potpuno posvetila ulozi kreatora i voditelja zanimljivih i raznolikih treninga koji su ponajviše kombinacija pilatesa, yoge, korektivnih vježbi i jednostavnih plesnih pokreta. 

Najbitnije joj je da je njezinim klijentima ugodno i zabavno, da dobiju poriv sami sebe izazvati dok vježbaju, da primjete vlastiti fizički  i mentalni napredak, te da shvate kako su granice ipak premostive.

 

#samoljubav

 

 

bottom of page